Welkom bij Techno Gamma

Techno Gamma is een Technische Handelsonderneming met een breed assortiment aan producten van gerenommeerde A-leveranciers in besturingstechniek, controller displays, generatoren, uitlaatgassen reinigers en stiftlastechniek.

De oprichting
Techno Gamma is voortgekomen uit de grote Alkmaarse aggregaat bouwer Dynaf.

Bij de oprichting van Techno Gamma, in 1975, zijn we gestart met het mariniseren van motoren en het bouwen van kleine aggregaat sets & noodstroom aggregaten. Ons pand stond in Alkmaar. Inmiddels hebben we de ruimte opgezocht en zijn we gevestigd in Heerhugowaard.

In de loop der jaren is de focus van zelf produceren verlegd naar groothandel. Maar we zijn dicht bij onze basis gebleven: naast uitlaatgassenreinigers en stiftlastechniek verkopen we nog steeds generatoren en de bijbehorende besturingstechniek en controller displays.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u het beste uit onze producten haalt. We vragen door, totdat we een duidelijk beeld hebben van wat het product voor u moet kunnen doen, nu en in de toekomst.

Op die manier helpen wij u de beste keuze te maken.

Echte service
Onze vakkundige begeleiding stopt niet nadat de koop gesloten is. Zo geven we regelmatig instructie en training voor diverse toepassingen. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen als er vragen zijn, we rusten niet voordat u helemaal tevreden bent.

Al meer dan 45 jaar is Techno Gamma een begrip in de markt, met kennis van diverse branches, waarbij onze flexibiliteit, klantgerichtheid en service, voorop staat.

Samenwerken
Wij geloven in eerlijk zakendoen en in korte lijnen, daarmee bouwen we duurzame relaties op. Dat merkt u als opdrachtgever, maar dat merken ook onze leveranciers. Niet voor niets hebben wij binnen de Benelux al decennialang de exclusieve vertegenwoordiging voor de merken die wij voeren. Met sommige fabrikanten werken we al sinds de jaren ’70 samen.

Bij Techno Gamma kunt u rekenen op deskundig advies en persoonlijke service.

Blijf op de hoogte!
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!